48 de trenuri anulate duminică dimineață

48 de trenuri anulate duminică dimineață
Ultima modificare în 8 ianuarie 2017, 10:52
Duminică dimineața au fost anulate 48 de trenuri, din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, pentru a facilita accesul utilajelor de intervenţie şi prevenirea unor situaţii de nesiguranţă pentru călători, a anunțat CFR Călători.

Astfel, circulaţia feroviară este adaptată condiţiilor meteo nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a 4 regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa.

Potrivit companiei, unele curse pot înregistra întârzieri la destinaţie, determinate de necesitatea ataşării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de reducerea vitezei de circulaţie sau de intervenţia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare. În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între Bucureşti şi Constanţa şi retur este asigurată cu mai multe trenuri.

 

 

Etichete: ,
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

UE vrea preţ unic la gazul rusesc pentru toate statele membre

UE vrea preţ unic la gazul rusesc pentru toate statele membre
Ultima modificare în 2 mai 2014, 17:52
Uniunea Europeană vrea un preţ unic pentru gazul rusesc pentru toate statele membre, a declarat vineri, la Varşovia, comisarul european pentru energie, Gunther Oettinger, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Afirmaţia a fost făcută după o întâlnire cu premierul polonez Donald Tusk, care promovează ideea unei comunităţi enegetice europene şi a unor achiziţii comune de gaz rusesc.

'Vrem un preţ uniform la gaze în piaţa comună europeană', a spus Oettinger, într-o conferinţă de presă comună cu Tusk. Comisarul european a mai precizat că Europa ar trebui să aibă reţele paneuropene pentru gaze naturale şi electricitate, inclusiv mai multe legături energetice între ţări, mai multe terminale pentru gaz natural lichefiat şi o mai mare diversificare cu parteneri precum Norvegia.

Ministrul ucrainean al energiei, Iuri Prodan, a declarat imediat că Ucraina susţine ideea introducerii unui preţ unic pentru gazul natural în Uniunea Europeană. 'Susţin pe deplin ideea. Nu vrem să plătim un preţ discriminatoriu', a spus Prodan, la Varşovia, înaintea unei întâlniri cu omologul său rus şi cu Oettinger.

Etichete:
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook