"În primele săptămâni de la instalare, am solicitat fiecărui ministru să îşi stabilească priorităţile în detaliu pe domeniul pe care îl are în coordonare, pornind şi de la programul de guvernare şi de la ceea ce a găsit în minister, de la proiectele în curs, de la proiectele care trebuie începute sau idei cu care a venit în echipă. Suntem acum în măsură să finalizăm şi să publicăm acest plan de măsuri sectoriale, cred că în cursul zilei de azi (joi-  n.r.), dacă nu s-a făcut deja şi o să-l trimitem la Parlament şi o să-l facem şi public", a spus, ieri, Dacian Cioloş, la finalul întâlnirii de la Ministerul Agriculturii.

Documentele pot fă descărcate de pe site-ul Guvernului.

Programul de guvernare anunţat de Dacian Cioloş nu este unul stufos și arată ca unul făcut în pripă. Motiv pentru care premierul Cioloș a îmbunătățit prima variantă a programului de guvernare trimis Parlamentului, scria revista Capital în luna noiembrie anul trecut.

Din acest motiv, Cioloș a promis că o să prezinte Parlamentului un plan de măsuri pentru fiecare minister în parte.

Citiși și: Un program cu mandat scurt, ambiții mari, dar lipsit de măsuri concrete

La ora publicării acestei știri, pe site-ul propriu al Guvernului nu erau publicate planurile strategice ale tuturor. De exemplu, Ministerul Transporturilor nu apărea pe site-ul Guvernului nici cu Planul strategic, nici cu Harta Strategiei.

Citiși și: Simplificarea plății impozitelor și taxelor, eliminarea risipei și capitalizarea CEC – pe lista priorităților MFP

Câţi bani alocă statul pentru construcţia, reabilitarea şi consolidarea blocurilor în 2016

Ce şi-a propus Ministerul Educaţiei pentru 2016

Prioritățile strategice din Energie