Tragedie în lumea sportului! Un jucător de baschet a murit la vârsta de 32 de ani. Acesta a făcut stop cardiac în timpul meciului care avea să îi fie și ultimul.

Doliu printre baschetbaliști! Haitem Fathallah, în vârstă de 32 de ani, și-a pierdut viața, în urma unui stop cardiac pe care l-a suferit pe teren.

Totul s-a petrecut sub ochii colegilor săi de echipă și ai adversarilor într-o partidă disputată în Italia. În timpul partidei din liga a treia (Serie C Gold), italianul Haitem Fathallah a făcut stop cardiac, drept urmare meciul de baschet dintre Fortitudo Messina și Reggio Calabria a fost întrerupt.

Sursa: Gazzetta del Sud

Deși era un bărbat tânăr și cu condiție fizică de invidiat, Haitem Fathallah a pierdut lupta cu moartea la un spital din Reggio Calabria. Sportivul a fost trasportat de urgență la spital, dar era deja prea târziu, medicii nu l-au mai putut salva.

Echipa este încă în stare de șoc

După ce au fost martori la scena teribilă în care colegul lor se zbate pentru viață, echipa italianului s-a rugat pentru binele acestuia. Din nefericire, rugăciunile nu le-au fost ascultate de această dată.

„Lup pentru totdeauna și parte a haitei”, a fost mesajul celor de la Fortitudo Messina postat pe Facebook, după dispariția jucătorului.

După ce cadrul medical a anunțat decesul baschetbalistului, preşedintele FIP, Giovanni Petrucci, a transmis condoleanţe familiei jucătorului şi clubului Fortitudo Messina.

La nivelul seniorilor, italianul a avut peste 200 de apariții. Baschetbalistul a devenit membru al echipei Fortitudo Messina în sezonul 2016-2017. Acesta a mai jucat și pentru Porto Empedocle, Racalmuto și Licata.

România era și ea la un pas de pierdere

Sportul românesc a fost și el amenințat de o pierdere importantă în fotbal! Incidentul a avut loc tot în rândul ligilor inferioare, exact ca în Italia. Tânărul fotbalist al lui CSL Ștefănești, Marian Boșneag, în vârstă de doar 19 ani s-a prăbușit pe gazon din senin.

Acesta a cedat în timpul meciului cu Brănești. La mijlocul reprizei secunde, jucătorul a căzut lat la pământ, fără să se afle în contact cu nimeni! Acesta apucase să îi spună unui coechipier că nu mai poate rezista eforului fizic. Din fericire, tânărul și-a revenit în cele din urmă, la spital.