10 persoane au fost implicate într-un accident rutier în Satu Mare. Traficul a fost blocat (FOTO)

Autoritățile anunță că vineri dimineața a avut loc un accident rutier la Cicârlău, între un autoturism și un microbuz. Primele informații arată că 10 persoane au fost implicate în accident, dintre care două prezintă răni ușoare.

Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Baia Mare, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit de urgență pentru a rezolva situația.

Autoritățile mai spun că traficul a fost blocat pe DN1 Baia Mare-Satu Mare după producerea accidentului.

Un alt accident a avut loc pe DN 1

În cursul serii de marți, în jurul orei 17.20, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN 1, localitatea Izvoru Crisului.

Potrivit ultimelor informații, este vorba despre două autoturisme care s-au ciocnit frontal, una dintre persoane fiind încarcerate. A fost nevoie de mobilizarea autorităților. Astfel, A intervenit Detașamentul Huedin si G. Gilau cu două Autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor (ambulanță SMURD), un echipaj Terapie Intensivă Mobilă (ambulanță SMURD) și 11 subofițeri.

Sursa ciată precizează că în urma impactului, o victimă, femeie, de aproximativ 48 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare însă nu a răspuns acestor manevre, ulterior fiind decedată.

Totodată, o altă persoană, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fiind ulterior transportat conștient la spital, aflat în stare stabilă.