Tragedie în lumea filmului după ce actriţa Vanessa Angel și soțul ei s-au stins din viață. Potrivit presei străine, cei doi au fost implicaţi într-un accident în Indonezia, pe autostrada dintre Jombang şi Surabaya, la km 672. Poliția din zonă spune că actrița și soțul ei ar fi murit pe loc din cauza impactului.

De menționat este faptul că tragedia s-a produs chiar în cursul dimineții de joi. Vanessa Angel și soțul ei călătoreau într-un autoturism marca Mitsubishi Pajero şi plecaseră din capitala Indoneziei, Jakarta, iar din motive necunoscute până acum, pe autostradă, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic de separatoarele de drum, însă poliţia presupune că acesta ar fi adormit la volan.

CNN Indonezia anunță că impactul a fost atât de puternic, încă ambele persoane aflate în maşină au murit pe loc, iar accidentul a avut loc joi dimineaţă, la ora 13.37 (ora 08.37, ora României).

Vanessa Angel avea doar 27 de ani. Actrița s-a născut pe 21 decembrie 1993, la Jakarta și a reușit să își construiască o carieră de succes cum mulți visează. A deputat în industria diertismentului ca și actriță, model, dar și cântăreață.

Tragedie în lumea filmului. O celebră actriță a murit

Debutul ei în televiziune a fost în anul 2008, atunci când și-a demonstrat abilitățile de actorie pentru prima dată în telenovela Cinta Intan, în 2008, unde a interpretat rolul Sandrei.

Trei ani mai târziu, în 2011 Vanessa Angel s-a lansat în lumea muzicală şi a a lansat un single cu Nicky Tirta, intitulat Indah Cintaku. Piesa a fost un hit și a făcut popularitatea Vanessei să crească. În 2012, ea a reapărut pe micul ecran în telenovela Curse of Love, iar de atunci prezenţa sa în filme şi la tv a fost constantă, până acum.

Amintim faptul că lumea filmului a fost zguduită recent de o altă tragedie. Granville Adams, actorul cunoscut pentru rolul lui Zahir Arif din serialul ”Oz”, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Anunțul a fost făcut luni într-o informare oficială.

Potrivit sursei citate, Granville Adams avea 58 de ani și era cunoscut publicului pentru rolul din serialul Oz. El a dus o luptă lungă cu cancerul.

Anunțul a fost făcut de Kirk Acevedo, co-starul seriei HBO. În vârstă de 49 de ani, cel care a jucat rolul lui Miguel Alvarez în „Oz” a distribuit o serie de fotografii pe profilul său de Twitter alături de prietenul său.

„Mi-am pierdut fratele astăzi după o lungă luptă cu cancerul”, a scris Kirk Acevedo.