Liviu Dragnea a transmis românilor un mesaj de Crăciun. Mesajul este plin de greșeli gramaticale. Liviu Dragnea le urează ca atunci când copiii vor desface cadourile de sub brad să se gândească la el.

Mesajul transmis de Liviu Dragnea are mai multe greșeli, deși este vorba de numai câteva cuvinte. Fostul președinte al PSD a scris Crăciun cu ”c” mic, ”copii” în loc de ”copiii” și ”găndul” în loc de ”gândul”.

”Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!”, spune Liviu Dragnea în mesajul său de Crăciun.

Liviu Dragnea a vorbit recent despre vârsta de pensioare

Fostul lider PSD a declarat că se dorește majorarea vârstei de pensionare, motiv pentru care mulți români nici nu vor mai apuca pensia. Liviu Dragnea, a declarat că Guvernul actual ar trebui să aibă bani pentru creșterea pensiilor cu 40%. De asemenea, acesta a explicat că planul său de guvernare, pe care n-a mai apucat să-l pună în practică, prevedea creșterea punctului de pensie la 1.775 lei în 2021.

„Urma. Legea ar fi îndreptat tot sistemul de pensii, unele se triplau și despre pensiile militare nu am susținut să fie micșorate. S-a hăcuit armata, mor pe teatre de operațiuni care nu sunt ale noastre, cum să-i jignești și să nu susții pensiile militare?

Ăștia vor să ducă vârsta de pensionare la 70 de ani să fie siguri că nu mai apucă niciunul. Planul a fost ca în 2021 punctul de pensie să fie 1.775. Păi se compară pensionarul din occident cu chinul prin care trece un pensionar în România?

Programul economic de guvernare pe care l-am prezentat a produs bani. Sunt bani pentru creșterea pensiilor”, a spus Dragnea, la Realitatea PLUS.