Dan Negru a transmis un mesaj important în ziua de Crăciun. El i-a îndemnat pe părinți să le spună copiilor că această sărbătoare a Crăciunului semnifică, înainte de toate, nașterea lui Iisus, nu neapărat ideea de ”Moș Crăciun”.

„Spuneti-le copiilor că azi nu e despre Moș Crăciun!

Ne place sau nu, evenimentul de azi, nașterea lui Iisus, a împărțit timpul in două: ÎNAINTE și DUPĂ Hristos.

Așa se numără anii in istorie.

Toată planeta s-a aliniat nașterii Lui, toți suntem in 2021, credincioși sau atei, pentru că Iisus s-a născut acum 2021 ani. De la nașterea Lui încoace se numără anii!

Au trecut 2021 ! Ziua de azi e despre nașterea celui care a împărțit timpul in două!

Și asta nu e despre religie sau credință, e despre cultură generală. Spuneti-le copiilor că azi e despre nașterea Celui care a biruit lumea. Și timpul”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.

Premieră realizată de Dan Negru chiar în prag de sărbători

Chiar înainte de a pleca din țară, Dan Negru a realizat interviu de excepție alături de marele actor român, Florin Piersic. Telespectatorii au ocazia să afle povești unice din viața actorului.

„Încerc o premieră în seara asta, seară de Ajun: să ne vedem în toată România Mare!

De la 19,00 în Moldova și de la 20,00 în România.

De la anul mi-a propus că asta să fie o obligație, că Sărbătorile să le petrec la TV în toată România Mare.”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

În cadrul acesti interviu, îndrăgitul actor a ținut să facă o mărturire cutremurătoare. El a venit cu o rugăminte emoţionantă adresată celor din echipa de filmare, în timpul unui interviu realizat în seara de Ajun de Crăciun, la Antena 3. Îndrăgitul actor a cerut în mod categoric ca vorbele sale să nu fie cenzurate și să nu se taie din interviu.

„Vă rog, nu tăiaţi la montaj chiar tot din ce am povestit. Ştii de ce? Nu o să-ţi placă ce îţi spun. Pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor, pentru că orice om, la o vârstă, se gândeşte şi ce urmează”, a spus marele actor Florin Piersic, în interviul cu Dan Negru, din seara de Ajun, de la Antena 3.