Dan Negru a anunțat că în această seară va avea un interviu de excepție alături de marele actor român, Florin Piersic.

„Încerc o premieră în seara asta, seară de Ajun: să ne vedem în toată România Mare!

De la 19,00 în Moldova și de la 20,00 în România.

De la anul mi-a propus că asta să fie o obligație, că Sărbătorile să le petrec la TV în toată România Mare.”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru îi va lua un interviu marelui actor Florin Piersic

Interviul lui Dan Negru cu marele actor, Florin Piersic, va putea fi urmărit în seara de Ajun la Antena 3, începând cu ora 20:00.

Telespectatorii vor afla mai multe detalii despre călătoria în Austria sau cea din Statele Unite. Poveştile sunt aduse dintr-un decor de poveste, tocmai din Dubai.

„Ţin minte tot. Vreau să vă spun că cu memoria stau extraordinar”, spune actorul Florin Piersic.

Dan Negru scoate la lumină poveştile incredibile din călătoriile marelui actor Florin Piersic.

Aventurile acestuia, relatate cu umorul caracteristic, sunt fascinante şi prin prisma personajelor implicate în ele. Telespectatorii vor merge împreună cu Piersic într-un voiaj de-a lungul anilor şi de-a lungul continentelor.

„Şi el stătea gol, terminase numărul și stătea uite așa gol și când a văzut cortina aia s-a întors spre mine și a spus „băi, tu ești normal” şi lumea a crezut că asta e numărul, că îl arată pe el cu zdrăngăloiul gol”, îşi aminteşte Piersic.

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiţi români. Nu doar în ţara noastră, ci şi în străinătate, acolo unde actorul a avut numeroase colaborări şi apariţii devenite deja celebre. Nicăieri însă nu se simte la fel de bine ca în propria ţară.

„A oprit un tren după Vatra Dornei și eu am zis cum să oprești bă aici… și el a zis „dar ce, suntem în Japonia, dă-i dracu`, am oprit că v-am văzut… eu mă mai prefac așa că fumez, să vadă gagicile, fumează, formidabil”, mai spune actorul.