Dan Negru a fost mereu simpatizat de telespectatorii de acasă pentru energia și talentul său de prezentator TV. Oamenii îl urmăresc cu plăcere chiar și în ultima zi din an. Deși majoritatea românilor cred că Dan Negru se bucură de admirația pe care o primește, recent, acesta a făcut o afirmație surprinzătoare.

Dan Negru, cunoscut și apreciat pentru edițiile speciale de Revelion, a criticat aspru alegerile românilor de Anul Nou. Ce a spus moderatorul TV este șocant, acesta și-a criticat propria muncă pentru Noul An!

„Trebuie să fii mare prost să te uiți la Negru”, a spus acesta.

„Nu există prostie mai mare decât să te uiți la televizor de Revelion”

Deși celebritatea sa este datorată programului special pentru Noul An, Dan Negru consideră că în marea noapte dintre ani, oamenii ar trebui să-și îndrepte atenția spre familie și prieteni, nu spre televizor.

„Nu există prostie mai mare pe Pământul ăsta decât să stai să te uiti la un televizor în noaptea de Revelion! (…) Bucurați-vă de prieteni, de familie, de ăia din jur, atât de puține Revelioane avem de trăit împreună, că trebuie să fii mare prost să te uiți la Negru”, a spus Dan Negru.

Dan Negru asigură și Revelionul din 2021

În ciuda declarației sale surprinzătoare, Dan Negru a anunțat public că oamenii îl vor putea urmări și acum la televizor. De asemenea, acesta a mărturisit de ce a ales să filmeze și în 2021.

„Motorul care m-a convins anul ăsta: am vrut să îi țin neapărat ziua de naștere lui Gheorghe Zamfir, împlinește 80 de ani și am vrut să fac un moment special în Revelionul ăsta…”, a explicat Dan Negru pentru cancan.ro.

Ediție specială cu Florin Piersic

Dan Negru a informat că le pregătește o mare surprinză oamenilor de acasă. Acum filmează o ediție specială cu Florin Piersic. Locația aleasă de prezentatorul tv și de marele actor român este neobișnuită, aceștia vor filma chiar în Dubai.

„Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a spus acesta.

Dan Negru, dezamăgit de televiziune

Surprinzător pentru telespectatorii de acasă este că Dan Negru a afirmat ferm că este nemulțumit de evoluția televiziunii.

„Dacă aș lua-o de la capăt, mi-aș păstra doar familia și câinele. Atât.”, a spus acesta.