„Ultima dorinta, draga mosule, este sa imi aduci si mie niste hormoni care sa imi creasca si mie mustata – daca tot am ideile lui, parerile lui, gandurile lui, corect ar fi sa am si mustata lui, nu?”, este una dintre dorintele Vioricai Dancila.

„Ma numesc Viorica si vreau sa pui si pentru mine cateva daruri in sacul tau care stiu ca e incapator si mare si are surprize pentru toti, deoarece eu am fost foarte cuminte si ascultatoare tot anul. Cum mi s-a spus asa am facut. Deci draga mosule, te rog asa: sa imi aduci o carte de bucate noua, care e cartea mea preferata. Cea care o am acum e patata de ulei si de suc de maioneza si nu se mai vede ce e scris la pagina cu salata boeuf care ii place cel mai mult lui. (…) Ultima dorinta, draga mosule, este sa-mi aduci niste hormoni care sa-mi creasca si mie mustata. Daca tot am ideile lui, parerile lui, gandurile lui, corect ar fi sa am si mustata lui, nu?”, scrie in scrisoarea citita de Toni Grecu.

„Ma numesc Viorica si te rog sa pui cateva daruri in sacul tau care stiu ca e incapator si mare si are surprize pentru toti, deoarece eu am fost foarte cuminte si ascultatoare tot anul. Cum mi s-a spus, asa am facut. Deci, draga Mosule, te rog asa:

Sa-mi aduci o carte de bucate noua, care e cartea mea preferata. Cea care o am acum e patata de ulei si de suc de maioneza si nu se mai vede ce scrie la pagina cu salata boeuf care ii place cel mai mult lui;

As vrea sa imi aduci si un aragaz mai bun cu patru ochiuri si cuptor sa il montez in birou la Guvern ca sa mai gatesc din cand in cand cand stau inchisa acolo si ma fac ca scriu OUG si alte prostii.

As vrea si un gherghef nou, ca asta de acum l-am complectat la sedintele de guvern in care vorbeste ministrii intre ei si eu nu inteleg decat anumite cuvinte cum ar fi:si, sau, da, deci.

Mos Craciun, te mai rog sa imi aduci un vacccin pentru gripa porcina care sa il fac cadou la porcii din toata tara care este bolnavi. Mie imi e foarte mila de aceste animale atat de folositoare care mor nevinovate din cauza gripei, dar si din cauza ta, Mos Craciun.

 

Si te mai rog mosule, sa imi dai putere sa dau o hotarare de guvern care n-a dat-o pana acum niciun guvern, de exemplu, sa fie o OUG prin care magarii de pe Facebook care ma critica pe mine sa le inchid conturile de Facebook si sa le confiste politia internetul din casa;

Mosule, te rog sa faci un fel minune pentru mine sa ma duc odata la Bruxelles si sa vorbesc la o sedinta in limba engleza cum nu vorbeste nici Theresa May. Stiu ca e imposibil, dar cred ca totusi se poate, ca d-aia am ajuns si eu prim ministru.

As mai vrea, mosule, sa imi aduci un acordeon ca imi place foarte mult acest instrument si sa cant la el cand ma plictisesc in birou. Dupa ce termin politica poate ma primeste Edi Dragoi la el in orchestra

De asemenea, mi-a place sa am un telefon Smartfon, Samsung sau Ifon , cum ii zice, care sa vorbeasca corect in locul meu iar cand ma suna Iohannis sa il injure direct in locul meu, ca eu nu imi permit deoarece sunt o doamna.

Mos Craciun, mai doresc sa imi aduci niste pastile de stres, adica care sa ma faca sa par mai stresata, mai afectata si mai implicata, ca eu nu simt niciun fel de emotie si suparare, indiferent cat ma injura opozitia sistatul paralel. Crezi ca sunt normala sau intangigibila?

Ultima dorinta, draga mosule, este sa imi aduci si mie niste hormoni care sa imi creasca si mie mustata – daca tot am ideile lui, parerile lui, gandurile lui, corect ar fi sa am si mustata lui, nu? Este altceva ce are el si eu nu am? Nu vreau sa iti cer ca nu vreau sa intru in LGBDT”, a spus Toni Grecu, in rasetele spectatorilor.