Mihai Bendeac a avut o colaborare de lungă durată cu trustul Antena 1, unde a avut diverse proiecte, ultimul fiind show-ul ”iUmor”. Recent, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, comediantul Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri și despre viața lui profesională.

Actorul dorit la show-ul „Românii au talent”

A dezvăluit că și anul trecut, dar și acum, cei de la Pro TV l-au vrut în echipa emisiunii „Românii au talent”. Actorul a spus că a refuzat oferta și a mai menționat că oricum ar fi făcut-o, chiar dacă nu avea contract cu Antena 1.

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru „Românii au talent”. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie. Cătălin Măruță: Și dacă ar fi încetat contractul cu Antena 1, ai fi plecat? Mihai Bendeac: În momentul ăsta? Nu.”, a spus Mihai Bendeac.

Ce schimbări sunt la show-ul de la Pro TV

După plecarea lui Florin Călinescu, un alt nume mare părăseşte masa juraţilor de la Românii au talent. Nici Alexandra Dinu nu mai face parte din juriu, iar Pro TV a anunţat cine le va înlocui pe cele două vedete la jurizare. Anunțul a surprins pe toată lumea, pentru că din echipa fac parte acum Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Mihai Bobenete și-a împlinit un vis, primul mesaj după aflarea veștii

Actorul Mihai Bobonete s-a arătat încântat de această nouă colaborare și a postat un mesaj pe rețelele sociale în care spune că de mic și-a dorit să facă parte dintr-un juriu, în stilul său caracteristic.

”De mic mi-am dorit sa fac parte dintr-un juriu. Si de ceva vreme imi doream sa fac parte din juriul de la Romanii au talent. Dorinta mi s-a indeplinit. Muncim de zor sa va aducem un sezon 12 magic”, a scris acesta pe Facebook.

Dragoș Bucur crede în românii talentați

De asemenea, Dragoș Bucur și-a arătat entuziasmul privind colaborarea și are încredere în români fiindcă știe că au talent.
”Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”