Paginademedia.ro scrie că Florin Călinescu va comenta un meci de Liga 1 până când va debuta noua sa emisiune în luna octombrie. Totodată, potrivit sursei citate, pe lângă meciul de fotbal, oficialii postului TV mai anunţă că vedeta TV va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV.

În ceea ce privește comentariul sportiv, în acest weekend vor face echipă la partidă atât Florin Călinescu cât și Bogdan Cosmescu, partinda urmând să aibă loc sâmbătă seara, 25 septembrie, de la ora 21:00. Meciul va fi precedat de un studio fotbalistic, de la ora 20:00. Florin Călinescu şi Nicolae Dică vor face avancronica meciului.

De menționat este faptul că întreaga mișcare face parte din iniţiativa „vedete la meciuri”, anunţată de Prima TV pentru acest sezon de Liga 1. Primul care a comentat un meci, alături de Bogdan Cosmescu, a fost Dragoş Pătraru. Realizatorul Starea Naţiei a fost la microfon când s-a disputat partida dintre FCSB şi Craiova lui Adi Mutu.

În același timp, pe lângă informațiile oferite până acum, Prima TV amai  anunţat un nou concept pentru partidele de Liga I pe care le va difuza: în fiecare săptămână, o vedetă a staţiei va veni la comentare.

Amintim faptul că pe lângă Prima TV, duelul FCSB-Clinceni va fi dat şi pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport Plus (post din acelaşi grup cu Prima TV).

Cu cine a semnat Florin Călinescu

Potrivit sursei citate, pe lângă Prima Tv, Florin Călinescu a mai semnat și cu posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial, aseară, la lansarea de grilă a postului TV. Acesta anunța că va avea o emisiune, din 19 octombrie, însă fără a mai da şi alte detalii despre ea.

Totodată, el mai preciza că odată cu debutul ei, lumea va afla ce și-a dorit întotdeauna să facă.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el.

Despărțirea de Pro Tv a fost anunțată la jumătatea lunii iulie. Atunci, actorul anunța că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat de aproape șase ani, mai exact din anul 2015.