Florin Călinescu a anunțat, pe Facebook, ce urmează să facă la Prima TV. Este cel mai așteptat moment al anului, iar dezvălurile făcute de vedeta de televiziune au stârnit interesul a sute de românii. Aceștia au reacționat prompt și au comentat pe marginea celor dezvăluite de fosta mare vedetă a celor de la PRO TV.

„Sâmbātā dimineatā, fix la 12:00 vā spun ce facem de azi înainte pe PRIMA TV.

Vā garantez LIBERTATE si ADEVAR!”, au fost cuvintele transmise publicului de Florin Călinescu.

Anunțul bombă al marelui actor a provocat imediat reacții din partea celor care îi urmăresc pagina de socializare. La câteva dintre ele, Florin Călinescu a comentat în stilu-i caracteristic. „Nu veni alaturi de mine”, le-a transmis el celor care și-au scris nemulțumirea. În schimb, românilor interesați ce va avea să urmeze, actorul le-a transmis: „Daca te intereseaza, prinde-ma!”.

Va fi Prima TV tribuna AUR?

Un comentariu aparte a venit din partea unui internaut care a susținut că „Deci, Prima tv va fi tribuna AUR si a lui George Simion. Bravo!”. Florin Călinescu a replicat, însă, imediat: „Deci esti pe alaturi”.

De departe cel mai acid comentariu a fost cel legat de PRO TV Reamintim că Florin Călinescu şi-a anunţat plecarea de PRO TV la jumătatea lunii iulie. El a spus clar că nu va mai apărea nici în emisiunea „Românii au Talent”, unde era jurat din 2015. Ulterior, el a spus că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni. La acel moment nu a vrut, însă, să spună exact despre ce televiziuni sau posturi TV este vorba.

Florin Călinescu a spus adevărul despre PRO TV

„Ce se intampla de plecați unul câte unul de la Pro TV la Prima TV?”, a fost întrebat Florin Călinescu de către unul dintre fanii săi. Reacția vedetei nu a mai lăsat loc de interpretari.

„pro e mort”, a scris scurt și la obiect Călinescu, cel care a fost unul dintre oamenii care au stat alături de postul din Pache Protopopescu încă de la înființare.

Întrebat de un alt internat ce se întâmplă cu televiziunea proprie anunțată și cum rămâne cu ea, vedeta de televiziune a replicat: „Asta e!”.

Nici Adrian Sârbu nu a fost uitat de cei care îi urmăresc pagina lui Florin Călinescu. „Iar îi faci zile negre lui Adrian Sârbu…nu te astâmperi deloc!”, a comentat un fan al vedetei. Actorul, însă, a venit cu o replică pe măsură: „Dar tu?”.