Simona Halep are parte în aceste momente de tensiune maximă. Soacra sa, Genica Iuruc, este internată în spital. Potrivit cancan, mama lui Toni Iuruc ar fi apelat la medici pentru câteva investigații amănunțite.

Sursa citată a arătat că Genica Iuruc a fost dusă la un spital privat din Capitală chiar de către fiul său. Toni Iuruc a vizitat-o pe mama sa și astăzi. Conform publicației mondene, surse apropiate au spus că ar fi vorba de câteva investigații medicale. Din fericire, la mijloc nu ar fi probleme grave de sănătate. Cu toate acestea, Toni Iuruc își vizitează mama zi de zi, pentru a se asigura că totul este în ordine.

Genica Iuruc este o persoană discretă și rare sunt momentele în care iese în evidență. Despre ea, presa a dezvăluit că ar fi o persoană cu o avere deloc de neglijat. Soacra Simonei Halep este un important om de afaceri în domeniul imobiliarelor.

Cine este soacra Simonei Halep

Mama lui Toni Iuruc, Genica, deține mai multe afaceri. Soacra Simonei Halep conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în București și le-ar închiria. Genica Iuruc ar deține un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în proximitatea Grădinii Zoologice din Băneasa. Ea ar mai avea câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

La cununia civilă a Simonei Halep, soacra a fost foarte emoționată și a avut o prezență discretă. Genica Iuruc a purtat costum colorat la care a asortat bijuterii aurii. Mama lui Toni Iuruc a rămas văduvă în urmă cu aproximativ 11 ani, iar de atunci ea a rămas singură. Trebuie amintit că Simona Halep s-a căsătorit pe 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc. Cei doi și-au unit destinele după doi ani de relație în urmă cu puțin timp.