La nici două săptămâni distanță de nuntă, Simona Halep și Toni Iuruc au avut o altă zi importantă. Cei doi au fost nași, intrându-și imediat în rolul de părinți spirituali pentru Ava Caroline, fetița lui Cosmin Hodor și a soției acestuia, actrița Irina Antonie.

De menționat este faptul că proaspătul tătic, Cosmin Hodor face parte din echipa lui Ion Țiriac și este unul dintre responsabilii pe partea de comunicare pentru Simona Halep. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe contul de socializare.

Într-o postare pe pagine de Facebook, el le-a mulțumit tuturor celor care au fost prezenți la botezul fiicel sale. Acesta mai menționa că Simona Halep a boteazat-o, mulțumindu-i atât ei cât și soțului său, Toni Iuruc. 

„26.09.2021. Crestinarea Avei Caroline. Va multumesc celor prezenti! A fost o bucurie si o onoare sa va avem langa noi si sper ca prezenta voastra sa se transforme in sursa de inspiratie mai tarziu pentru Ava si ce va face ea in viata.

Primii pasi i-am facut: a botezat-o Simona, s-a nascut in aceeasi zi cu Nadal, iar tatal si mama ii sunt alaturi. Restul vine de la sine. Multumim Simona si Toni pentru ca ii sunteti alaturi!”, a scris Cosmin Hodor pe Facebook.

La botez au fost prezenți Gică Hagi și soția Marilena, dar și fiica lor, Kira. Gică Popescu, Ilie Năstase, Horia Tecău, Marius Copil, dar și Adrian Marcu, viitorul antrenor al Simonei Halep nu au lipsit nici ei. De menționat este faptul că deși este șeful lui Cosmin Hodor, Ion Țiriac nu apare în poze.

Val de petreceri pentru Simona Halep

De când s-a căsătorit, Simona Halep este copleșită de evenimente. Pe 27 septembrie sportiva a împlinit 30 de ani, iar soțul ei a avut grijă să îi facă o surpriză pe măsură.

Acesta i-a umplut camera cu buchete de trandafiri de toate culorile, iar sportiva a făcut mai multe poze pe care le-a postat pe contul de Instagram.

Amintim faptul că pe 15 septembrie, sportiva și-a unit destinul cu Toni Iuruc după o relație de doi ani de zile. Cei doi s-au afișat prima oară public în cadrul turneului de la Wimbledon 2019.

Simona Halep ocupă în prezent locul 15 WTA și are în palmares 22 de titluri cucerite în circuitul WTA, dintre care două trofee de Grand Slam, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). Totodată, ea este prima româncă care a devenit lider în clasamentul WTA (Women’s Tennis Association) și a ocupat prima poziţie timp de 64 de săptămâni, între 2017 şi 2019.