În ce stare se află Ion Țiriac? Miliardarul și-a făcut apariția după ce se zvonea că suferă de pneumonie severă

Simona Halep a postat pe Instagram, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani, o fotografie de la distanță cu miliardarul Ion Țiriac. Chiar dacă fotografia este destul de neclară, se poate vedea că acesta poartă mască, în ciuda faptului că se află în aer liber.

Potrivit imaginii, Țiriac urmărește din spatele terenului ședința de pregătire a fostului număr unu mondial. Mai mult, jucătoarea a postat și un compliment pentru el, alături de poză. „The Boss”, a scris Simona Halep în instantaneul respectiv.

Ion Țiriac a lipsit de la petrecerea Simonei Halep

Amintim că Ion Țiriac a lipsit de la petrecerea Simonei Halep, prilejuită de cununia cu Toni Iuruc, iar Ilie Năstase l-a scuzat, spunând că e plecat în Africa, la vănătoare, pentru mai multe luni.

„Dânsul e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a spus Ilie Năstase.

De asemenea, Simona Halep a glumit și a spus că „bărbaţii se lasă greu”.

„Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea! Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici.

Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ”, a spus Simona Halep săptămâna trecută.