Simona Halep a împlinit luni, 27 septembrie, 30 de ani, iar la miezul nopții, proaspătul ei soț, Toni Iuruc i-a făcut o surpriză la care nu se aștepta. Totodată, el a fost și primul care i-a urat ”La mulți ani”.

Astfel, la miezul nopții a și surprins-o într-un mod cât se poate de plăcut, i-a umplut camera cu mai multe buchete de trandafiri, de diferite culori. Simona Halep a fost extrem de emoționată și nu a ratat ocazia să împărtășească bucuria cu fanii ei. Sportiva le-a pozat pe toate, iar mai apoi a publicat imaginile pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste un milion de fani din toată lumea.

Nu doar Toni Iuruc a fost prezent alături de ea la meizul nopții. Ceilalți membri ai familiei au fost și ei alături de sportivă. Luminița și Nicolae Halep, cumnata și fratele ei, i-au dăruit flori. Totodată, cei doi frați s-au și pozat și conform imaginilor, se pare că au sărbătorit seara împreună. Sportiva apare într-o rochie albă, iar fratele poartă un costum elegant.

Amintim faptul că în urmă cu doar două săptămâni, Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, evenimentul cel mare având loc pe 15 septembrie. Nunta a avut loc la Constanța, cuplul formând o relație de doi ani de zile.

Cât timp va mai juca tenis Simona Halep 

În ceea ce privește petrecerea, la care au fost invitate 300 de persoane, aceasta a fost organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Sportiva a luat numele soțului său, astfel că acum în buletin va fi Simona Halep-Iuruc.

Amintim faptul că la scurt timp după ce s-a căsătorit, Simona Halep, care ocupă în prezent locul 11 WTA, a vorbit și despre perioada în care v mai juca tenis. Mai exact, sportiva susține că vrea să mai practice tenis de performanță încă 2-3 ani cel puțin.

De asemenea, Halep a mai adăugat că o mare dorință este acea de a se reîntoarce în topul primelor 10 jucătoare ale lumii.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a spus Simona Halep, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis, potrivit Agerpres.