Mama lui Toni Iuruc are o poveste de viață nu foarte plăcută. În ură cu 11 ani, aceasta a rămas văduvă după ce soțul ei a murit. De atunci și până în prezent, Genica Iuruc nu a mai vrut să își refacă viața.

În ciuda acestui lucru însă, soacra Simonei Halep nu numai că a rămas un stlâlp al familiei, dar este în continuare un important om de afaceri cunoscut în lumea bună din Capitală, cu mult timp înainte ca fiul ei să o cunoască pe sportivă.

Astfel, potrivit cancan.ro, Genica Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații din București pe care, din câte se pare, le-ar închiria. Totodată, soacra Simonei Halep ar mai deține și un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa, dar și câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Totodată, zilele trecute, aceasta a fost surprinsă de cancan.ro, alături de fiul său, îmbrăcată modest, aproape de zona în care Simona și Toni Iuruc locuiesc.

Sursa: cancan.ro

Amintim faptul că după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc Simona Halep a anunțat că va mai juca tenis cel puțin trei ani, pentru a-și atinge toate scopurile pe care le are, având în vedere faptul că anul 2021 a fost unul dificil.

Cât va mai juca tenis Simona Halep 

„Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a afirmat ea.

De cealaltă parte, Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, i-a recomandat sportivei să renunțe la tenis cât mai repede și să se concentreze mai mult asupra familiei. Mai exact, acesta declara că sportiva ar trebui să devină mamă în curând.

Totodată, el mai adăuga că Simona Halep mai poate juca tenis la nivel înalt, însă nu vede rostul, din moment ce este realizată din punct de vedere financiar, iar vârsta de 30 de ani este potrivită pentru a da naștere unui copil.