O nouă relație a apărut în lumea mondenă din România! De această dată este vorba despre Andra și Raoul. Frumoasa cântăreață se cunoaște de ani de zile cu Raoul, chiar dinaintea de a-și fi întâlni actualul soț, pe Cătălin Măruță.

În ciuda acestui fapt, prezentatorul TV de la PRO TV nu are motive de îngrijoare. Nu este victima unui triunghi amoros. Relația dintre artistul Raoul și soția sa este una amicală, nu amoroasă. Sentimentele lor sunt bazate pe respect și prietenie. Singura „iubire” care îi leagă pe cei doi artiști este dragostea pentru muzică.

Din moment ce activează în același domeniu, aducând bucurie oamenilor la fiecare concert, Andra și Raoul se cunosc de multă vreme. Însă aceștia nu s-au remarcat unul pe altul pe scenă, ci în Turda, orașul natal al Andrei. Amândoi au rădăcinile în același loc din țară.

Prietenia dintre Andra și Raoul

Între cei doi cântăreți există o diferență de vârstă de opt ani. Raoul, pe numele său real Rareș Bornea, are 42 de ani, iar Andra are 35 de ani. În ciuda acestei diferențe, din copilărie, între ei a existat o legătură puternică, motiv pentru care au devenit prieteni apropiați. Aceștia au în comun originea și pasiunea pentru muzică.

Potrivit declarațiilor celor doi amici, Andra a reușit să ajungă în Capitală, de unde și-a pornit cariera strălucitoare cu ajutorul lui Raoul. Într-un interviu oferit în trecut, Raoul a mărturisit că el și Andra sunt doar prieteni. Acesta a adăugat că o consideră pe artistă talentată și norocoasă.

„Cu Andra sunt din acelaşi oraş, Turda, un oraş mic. Eu am făcut parte din începuturile Andrei, prin mine a ajuns ea la Bucureşti. E o prietenă dragă, iar până la Costi Ioniţă a fost un drum pe care a trebuit să-l facă. Norocul şi talentul au făcut-o să ajungă şi la Costi. Ea a fost în televiziune şi la Teo înainte să ajungă la el”, spunea Raoul pentru Click!