Tragedie în lumea muzicii la nvel mondial după ce rapperul Young Dolph s-a stins din viață la vârsta de doar 36 de ani. Tragicul anunț a fost făcut chiar de avocatul său, iar potrivit acestuia, artistul a fost împuşcat mortal, în cursul zilei de miercuri, în timp ce se afla în faţa unei patiserii din Memphis, Tennessee.

Young Dolph, pe numele lui real Adolph Robert Thortnton Jr, se îndrepta către un eveniment caritabil anual de Ziua Recunoştinţei, iar în drum spre locație s-a oprit la o patiserie, unde a avut loc tragicul incident.

La rândul său, șeful poliţiei din Memphis, CJ Davis, a oferit o serie de declarații în acest context. Potrivit acestuia, ofiţerii au răspuns unui apel legat de atac la ora locală 12:24, în sud-estul centrului Memphis.

Totodată, acesta a mai adăugat că rapperul a murit pe loc, fără ca autoritățile să mai poată face ceva. În ceea ce îi privește pe agresori, șeful Poliţiei a spus că momentan nu se cunosc detalii legate de motivul atacului şi că anchetatorii încearcă încă să identifice asasinul.

Tragedie în lumea muzicii. Rapperul Young Dolph a fost ucis

Primarul oraşului, Jim Strickland, s-a arătat devastat de situație. Acesta a spus că decesul lui Young Dolph oferă un nou memento „al durerii pe care o aduc infracţiunile violente”.

De menționat este faptul că Young Dolph s-a născut în Chicago. Acesta s-a mutat cu familia în Memphis în copilărie, iar cariera sa în muzică a început în anul 2008, atunci când a lansat mai multe mixtape-uri.

În 2020, celebrul rapper a cunoscut adevăratul succes. Albumul său „Rich Slave” din anul respectiv a ajuns până pe locul patru în Billboard 200.

Referitor la tragicul incident care a avut loc în cursul zilei de miercur, presa internațională scrie că Young Davis nu era străin de astfel de incidente. Mai exact, în anul 2017, o situație simlară a avut loc.

Acesta a fost victima a două atacuri cu armă de foc, în Charlotte (Carolina de Nord). La acel moment, agresorul a tras peste 100 de gloanţe într-un SUV blinda. Aceași situație s-a produs și în Los Angeles. O persoană a tras în el de mai multe ori, rapperul ajungând la spital ulterior cu răni foarte grave.