Doliu în Constanța! A murit primarul comunei Adamclisi, Dorina Șerbănescu.

Cu puțin timp înainte de trecerea în neființă, ea a postat un mesaj emoționant pe social media unde a explicat locuitorilor din comuna pe care o conducea că absența ei a fost cauzată de problemele de sănătate. Dorina Șerbănescu a scris chiar pe data de 13 noiembrie, zi cu o puternică încărcătură energetică, că fumatul și stresul excesiv i-au cauzat afecțiuni la nivelul inimii. Ea fusese internată în spital săptămâna trecută, unde a fost supusă unei intervenții de montare a unui stent la inimă.

Ultimele cuvinte ale primarului

Sâmbătă, 13 noiembrie, Dorina Șerbănescu a scris, pe pagina sa oficială de Facebook, motivele absenței sale din spațiul public din ultima perioadă. Aceasta a explicat că „în urmă cu două zile inima” ei i-a „făcut probleme”, dar cu ajutorul cadrului medical și al familiei, aceasta a primit speranța necesară că situația ei se va îmbunătăți. „Alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț.” au fost cuvintele emoționante ale primarului constănțean înainte de deces.

„Dragii mei,

În urmă cu două zile inima mea mi-a facut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihna mai puțină. Dar Dumnezeu a ales ca eu să trec peste această cumpănă și să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor și întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi , personalul celor 2 ambulanțe, medicilor și personalului medical din Spitalul Județean, mii de mulțumiri! Însă, alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț. Au fost sprijinul meu necontenit și speranța mea de viață!

Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor. Vă doresc tuturor multă sănătate și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibă în pază!”, a scris Dorina Șerbănescu pe Facebook.

Mesajul colegilor politicieni

La aflarea acestui incident nefericit, Vergil Chițac, primarul Constanței, a transmis un mesaj de condoleanță familiei îndoliate.

„Doamna Dorina Șerbănescu, o colegă liberală, primar al comunei Adamclisi, a plecat către o lume mai dreaptă. Dumnezeu să o aibă în pază. Condoleanțe familiei.”, a spus Vergil Chițac.