Tragedie în lumea filmului la nivel mondial după ce actorul Heath Freeman s-a stins din viață la vârsta de doar 41 de ani, informează Independent. Vestea morții actorului a fost confirmată de Joe S. Montificore, managerului acestuia, conform căruia actorul a murit în cursul zilei de sâmbătă, 13 noiembrie.

Montificore susține că este devastat de pierderea actorului, un om ”cu un spirit intens”, care și-a lăsat amprenta în inimile tuturor. Totodată, acesta a mai precizat că Heath Freeman era o persoană cu un chef continuu de viață, mândru de filmele în care juca și mereu entuziasmat de capitolele din viața sa.

„Ne simțim cu adevărat devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă umană strălucită, cu un spirit intens și plină de suflet, ne lasă o amprentă de neșters în inimile noastre. Viața lui a fost plină de loialitate profundă, afecțiune și generozitate față de familia și prietenii săi.

Doliu în lumea filmului. A murit actorul Heath Freeman

A avut o poftă extraordinară de viață. Era extrem de mândru de munca sa recentă în film și era foarte entuziasmat de următorul capitol al carierei sale. Moștenirea sa remarcabilă ca fiu, frate, unchi, prieten, actor și producător extraordinar de talentat, bucătar desăvârșit și om cu cel mai contagios și spectaculos râs va dăinui”, a declarat aceasta, pentru deadline.com.

La rândul ei, Shanna Moakler, fosta Miss SUA, a transmis un mesaj după moartea lui Heath Freeman.

„Sunt tristă să aud despre moartea dragului meu prieten Heath Freeman, actor talentat, regizor, producător, bucătar remarcabil și un prieten de nădejde”, a notat ea pe Instagram.

În ceea ce privește cauzele morții lui Heath Freeman, până în prezent nu se știe nimic cu exactitate ce s-a întâmplat, însă the-sun.com a transmis că există unele zvonuri conform cărora actorul s-ar fi stins din viață în somn, în weekend, în casa lui din Austin, Texas.

De menționat este faptul că Heath Freeman a devenit cunoscut după ce a jucat rolul ucigașului în serie Howard Epps din serialul „Bones”. Totodată, el a mai apărut și în producțiile celebre precum „NCIS”, „The Closer” și „Without a Trace”. Cele mai recente roluri pe care le-a avut au fost în filmele „Terror on the Prairie” și în „Devils Fruit”.