Este 31 octombrie, iar asta înseamnă că este Halloween!

Sărbătoarea de origine celtică, populară acum în multe state datorită americanilor, începe să prindă tot mai bine şi în România.

Cătălin Măruţă şi Andra, postare şoc de Halloween! Cum s-au lăsat filmaţi?

Cu toate că nu s-au mai putut organiza petrecerile pline de fast de altă dată, din cauza pandemiei, vedetele din România nu au pierdut ocazia să celebreze Halloween-ul prin postări pe conturile lor de socializare.

Printre ei, Cătălin Măruţă şi Andra, alături de cei doi copii ai lor, David şi Eva. Cei patru s-au costumat precum celebrele personaje din Familia Addams, iar Măruţă şi Andra au postat imaginile savuroase pe conturile lor de TikTok.

„Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE”, a scris Andra alături de filmarea postată împreună cu soţul şi copiii săi. Postarea de pe TikTok a strâns deja peste 2,5 milioane de vizualizări şi 228.000 de aprecieri.

@andraSă anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 ##addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta♬ original sound – rebecca zamolo

„Suntem un cuplu de GROAZĂ! Mai ales de Halloween!!! Vă place cum ne-am costumat?”, a scris şi Cătălin Măruţă pe contul său. El a pierdut totuşi „războiul” cu Andra, postarea sa adunând numai aproape 459.000 de vizualizări şi 38.000 de aprecieri.

@catalinmarutaSuntem un cuplu de GROAZĂ! 👻😱 Mai ales de Halloween!!! 😂😂😂😂 Vă place cum ne-am costumat? 🎃 @andra♬ original sound – team2moms

Andra şi Măruţă nu se uită la bani când vine vorba despre copiii lor

Cele două vedete îşi doresc cea mai bună educaţie pentru David şi Eva, iar banii nu contează deloc în acest caz.

Cei doi copii sunt înscriși la Cambridge School of Bucharest, acolo unde taxele pentru anul școlar 2021-2022 sunt destul de mari. Taxa de înscriere este de 1.150 de euro, iar taxele anuale de şcolarizare încep de la 11.500 de euro și pot ajunge până la 12.500 de euro, arată site-ul oficial al instituției de învățământ.

„Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator”

Taxa anuală include asigurarea elevilor, asistența academică și biblioteca digitală. În ceea ce privește cărțile, uniformele și cateringul, acolo unde este cazul, acestea se plătesc separat de către părinți.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat.

Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”, spunea Andra despre cei doi copii ai săi, într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.