De aproape o săptămână, un titlu neașteptat ține prima pagină a ziarelor. Una dintre cele mai cunoscute și iubite familii a ajuns într-un punct critic: Laurențiu Reghecampf a decis să depună actele de divorț. Astăzi, Anamaria Prodan, cunoscută pentru cariera impresionantă și puterea pe care a demonstrat-o indiferent de situație, a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre subiectul care a pus țara pe jar. 

Mai exact, ea a vorbit atât despre divorț, cât și despre ce va face odată ce totul se va încheia.

”Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă. ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate. 

În ciuda situației dificile în care a fost pusă de bărbatul alături de care a construit un real imperiu, aceasta a ținut să precizeze că Laurențiu Reghecampf încă este soarele ei. ”E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva”, a spus ea.

Anamaria Prodan l-ar alege tot pe Laurențiu Reghecampf 

Totodată, impresara a mai adăugat că în cazul în care ar fi nevoită să o ia de la capăt, l-ar alege tot pe Laurențiu Reghecampf ca soț.  ”Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș căsători tot cu Laurențiu Reghecampf. Însă, eu nu-l cunosc pe omul de astăzi”, a mai adăugat ea.

Cu toate acestea, ea nu uită câte greșeli au fost în relația lor și de câte ori le-a depășit, după ce prietenii lui Laurențiu veneau la ea și i le explicau: ”Umilința nu poate merge la infinit”. 

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: ”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.

În ceea ce privește o nouă relație, privind spre viitor, Anamaria spune că este un om sensibil, care are nevoie de afecțiune, dar și că nu va mai avea o relație cu un bărbat din România.

”Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”, a mai spus ea.

Anamaria Prodan, obligată să renunțe la numele de Reghecampf

Anamaria Prodan a mai adăugat că i s-a cerut să renunțe la numele de Regehcampf.

”Divorțul va merge înainte! (…) Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan”, a mai spus ea.

Totodată, impresara a amintit și de momentul în care s-a cuplat cu antrenorul, precizând că nu era însărcinată.

„Eu i-am pus la aceeași masă pe Laurențiu și pe fosta soție. Ea mi-a spus niște lucruri, nu le-am crezut. Nu eram gravidă atunci, nu mă interesează ce scrie. (…) Tu, după cum mă cunoști pe mine, crezi că l-am înșelat?”, a spus aceasta.

În încheiere, Cătălin a invitat-o pe Anamaria să îi lase și un mesaj. Fără să stea pe gânduri, aceasta a spus că tatăl copiilor ei rămâne numărul 1.

”Îmi doresc tare mult să ne facă mândri de el și să vin la tine să spun că Laurențiu Reghecampf, tatăl copiilor mei, este numărul 1”, a adăugat ea.