Andra și Cătălin Măruță au hotărât să își unească destinele în anul 2005. Acum aceștia au și doi copii, David și Eva. El este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, iar ea o cântâreață celebră ce a colaborat cu nume internaționale, precum Enrique Iglesias sau David Bisbal.

Ce salariu au cele două vedete de la PRO TV și ce mașini conduc?

Când vine vorba de mașini, familia Măruță s-a adaptat de-a lungul timpului la nevoile familiei. Cel care se află mereu la volan este Cătălin Măruță, iar acum acesta conduce o mașină de familie, al cărei preț este considerabil.

Așadar, prezentatorul de la Pro TV conduce acum un Volvo XC90, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro, aceasta fiind și mașina de familie a cuplului. Pe lângă acestă mașină, Cătălin Măruță mai are un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro. Acesta din urmă fiind primit de la o reprezentanță auto.

De-a lungul anilor, Cătălin Măruță a mai condus un Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro. În 2012, un Range Rover de 55.000 de euro, iar în 2014 un Mercedes C 220 de 40.000 de euro.

Ce venituri are familia Măruță?

De ani de zile, Cătălin Măruță are propria emisiune la Pro Tv, pentru care are un salariu destul de mare. Surse din cadrul trustului au declarat că salariul acestuia ar fi de 15.000 de euro, pe lună, pentru emisiunea La Măruță.

Însă, de ceva timp, emisiunea lui Cătălin Măruță a fost mutată din prime time, de pe segmentul orar al emisiunii Acces Direct, iar după această mișcare salariul lui Cătălin Măruță s-ar fi micșorat. În anul 2016, după ce a tot fost bătut în audiențe de emisiunea de la Antena 1, show-ul  s-a mutat de la ora 17.00 la ora 15.00.

Veniturile familiei Măruță se întregesc prin câștigurile Andrei. Cântăreața are primi aproximativ 8.000 – 10.000 de euro pe lună, ca jurat la emisiunea ”Românii au talent”. Iar pentru serviciile de jurat de la ”Vocea României Junior”, vedeta ar fi câștigat o sumă asemănătoare.

Pe lângă banii încasați de la Pro Tv, Andra își rotunjește veniturile prin concertele pe care le are. Pentru o cântare, artista ar încasa 6.000 de euro, ia la toate acestea se adaugă și diferitele colaborări cu branduri, pentru care Andra face reclamă.