Cristina Cioran, dezvăluiri fără precedent: Urlam și mă zbăteam pe targă

Cristina Cioran a trecut printr-o perioadă dificilă. Vedeta a născut prematur și a fost nevoită să își lase copilul în spital pentru a fi sub supravegherea medicilor, experiență pe care nu o va uita prea curând.

Aceasta a povestit că înainte să o nască pe cea mică a făcut enterocolită, dar că a luat tratament pentru boală. Vedeta a mai spus că a făcut și o monitorizare care nu arata că ar fi vreo problemă.

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac.

Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase.

Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme.

Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam într-un film.”, a zis Cristina Cioran la Pro TV.

Cristina Cioran: Noroc că medicii buni fac gărzi

Vedeta este recunoscătoare medicului care a ajutat-o să nască. Cristina Cioran a mai spus că în perioada sarcinii a încercat să nu intre în contact cu informații ”nasoale”.

„Mă gândeam la Oana Zăvoranu în Modigliani. Așa a fost, foarte intens. (…) Noroc că medicii buni fac gărzi, dacă nu era de gardă medicul cu care am născut nu știu dacă…na, nu știu ce s-ar fi întâmplat.

Am încercat să mă protejez, să nu mă interesez de chestii nasoale. Nu am citit nimic și nici nu recomand, dar nu am avut lista de ce se întâmplă dacă.”, a mai zis vedeta.

”A fost o perioadă foarte grea”

Cristina Cioran a mai spus că a fost nevoită să plece din spital după trei zile deoarece unitatea medicală era, de fapt, suport COVID. Fiica acesteia a mai stat în spital 6 săptămâni deoarece s-a născut prematur și avea nevoie de atenția medicilor.

„Îmi place că e bebelușul cu mine, 6 săptămâni a fost departe. În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Eram plină de sânge, într-un maieu, urlam și mă zbăteam pe targă.

A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator. După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid.

Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia.”, a adăugat ea.

După naștere, Cristina Cioran a primit diferite mesaje

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit că a primit numeroase mesaje de încurajare de la diferite mămici, însă a spus că a existat și mesaje negative.

”M-au ajutat mesajele mămicilor, am primit peste 2000 de mesaje, nu mi-a venit să cred. (…) E o neputință. (…) Am încercat să răspund tuturor, nu am reușit, au fost mii de mesaje. Au fost și mesaje negative, le-am răspuns, dar la ălea civilizate.

Sunt frustrări. Nici nu merită oamenii ăștia să vorbesc despre ei. Eu am lăsat mesajele, nu le șterg. Mi-a zis o doamnă: ‘Ți-ai abandonat copilul în spital’. Doamne ferește!”, a povestit Cristina Cioran.