Cristina Cioran spune tot! Ce s-a întâmplat la nașterea micuței Ema: Au fost niște momente groaznice

Invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea”, Cristina Cioran a povestit, pe larg, ce s-a întâmplat atunci când a adus-o pe lume pe Ema. Vedeta a povestit că inițial a crezut că sunt semne de enterocolită, însă a sunat la medic care i-a recomandat să sune la salvare și să meargă la spital.

„​​Eu am crezut că sunt simptome de enterocolită. M-am dus la baie, am pus mâna și bebelușul era acolo. (…) Nu se rupsese membrana. Și am sunat-o pe doctoriță. M-a pus să sun la salvare. Am sunat, am așteptat salvarea afară, pentru că ar fi trebuit să urce.”, spune vedeta.

Cristina Cioran a mai povestit că medicii de pe salvare nu au putut să o lege de targă, motiv pentru care un medic a ținut-o de cap și altul de corp.

”Am așteptat jos, m-a luat salvarea, pentru că nu mă puteau lega în chingile alea, un domn mă ținea de cap și altul de corp. Și eu mă țineam cu mâinile de niște bare de metal. Am ajuns la spital și vedeam doar niște fețe șocate de cum treceam eu urlând, plină de sânge. ”, mai spune aceasta.

Cristina Cioran: La 8 am chemat salvarea, la 8 jumătate am născut

Cristina Cioran a mai spus că a fost o naștere naturală, fără anestezie. Vedeta a mai spus că nu a văzut atunci când a născut-o pe cea mică, doar a simțit.

”M-au controlat și am auzit că e dilatație completă, haideți în sala de nașteri. La 8 am chemat salvarea, la 8 jumate am născut, natural, fără anestezie. N-am văzut-o când a scos-o, am simțit când a scos-o și doar au dus-o. Au fost niște momente groaznice așteptând să îmi spună dacă e ok. O lună jumate a stat în spital, o lună la incubator, la aparate, alte două săptămâni la pătuț cald, în salon cu alți copilași”, a declarat Cristina Cioran.

Cum este viața prezentatoarei TV alături de fetița ei

Cristina Cioran le arată urmăritorilor săi cum este viața ei de când a adus-o pe micuța Ema acasă. Se pare că prezentatoarea TV este în culmea fericirii atunci când își petrece timpul cu fetița ei. Cristina Cioran a avut parte de momente grele, în ultima perioadă, după ce a născut-o pe fetița ei, Ema, mai devreme decât era programat.

Pe rețelele de socializare, prezentatoarea de televiziune își ține la curent fanii cu detalii despre bebelușa ei născută prematur. Cristina Cioran a postat până acum mai multe fotografii cu bebelușul ei pe contul ei de Instagram.

Recent, Cristina Cioran le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că sunt nopți în care nu se poate abține să doarmă departe de fiica ei, mai ales că cele două au stat separate o perioadă lungă de timp.

„Sunt seri în care nu mă pot abține să nu o culc lângă mine”, a scris Cristina Cioran pe fondul unei imagini cu micuța Ema, postată la pe InstaStory.