Cristina Cioran le arată urmăritorilor săi cum este viața ei de când a adus-o pe micuța Ema acasă. Se pare că actrița este mai fericită ca niciodată că își poate strânge la piept copilul după două luni în care cea mică a fost internată în spital.

Cristina Cioran a avut parte de momente grele, în ultima perioadă, după ce a născut-o pe fetița ei, Ema, mai devreme decât era programat. Micuța Ema a ajuns acasă după 2 luni de spitalizare. Vedeta a născut prematur, la doar 7 luni. A urmat apoi o perioadă de 2 luni în care Ema a stat în spital, pentru a ajunge la dimensiunile la care părinții ei să o poată lua acasă.

A fost o perioadă foarte grea pentru Cristina Cioran și iubitul său, Alex, în care tot ce au putut să facă a fost să spere că lucrurile vor intra în normal.

Actrița a născut la vârsta de 44 de ani. În luna a șaptea de sarcină, când aceasta a făcut o toxiinfecție alimentară și a ajuns de urgență la spital. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta a născut prematur. Micuța Ema a fost pusă într-un incubator, unde a stat săptămâni în șir.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Cristina Cioran nu a putut să-și viziteze fetița ori de câte ori voia, ci a trebuit să respecte un program extrem de strict. O perioadă, mămica și-a văzut bebelușul născut prematur doar o dată pe săptămână.

Cum este viața Cristinei Cioran alături de fetița ei

Pe rețelele de socializare, prezentatoarea de televiziune își ține la curent fanii cu detalii despre bebelușa ei născută prematur. Cristina Cioran a postat până acum mai multe fotografii cu bebelușul ei pe contul ei de Instagram.

Recent, Cristina Cioran le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că sunt nopți în care nu se poate abține să doarmă departe de fiica ei, mai ales că cele două au stat separate o perioadă lungă de timp.

„Sunt seri în care nu mă pot abține să nu o culc lângă mine”, a scris Cristina Cioran pe fondul unei imagini cu micuța Ema, postată la pe InstaStory.

 

Sursa foto: Instagram