Numele ales de Vlăduța Lupău pentru cel de-al doilea fiu

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din România, a adus o bucurie imensă în viața ei și a familiei sale în data de 8 iulie. Ea a devenit mamă pentru a doua oară.

La vârsta de 33 de ani, artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista a ales pentru el un nume cu puternice conotații biblice: Isaia.

După ce a confirmat că așteaptă al doilea copil, vedeta a știu ce nume îi va da fiului său. Totuși, nu a dorit să dezvăluie numele până în ziua în care bebelușul s-a născut.

Pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a împărtășit primele imagini cu micuțul Isaia. Ele au fost însoțite de un mesaj emoționant plin de iubire maternă.

În acest mesaj, artista exprimă profundele ei sentimente față de fiul ei nou-născut, spunându-i că a fost așteptat cu multă dragoste și că va umple casa lor cu iubire.

Ea îl încurajează să fie bun și să aprecieze frumusețea lumii înconjurătoare. Ea spune că Dumnezeu îi va dărui zile conforme cu sufletul și faptele sale.

De asemenea, Vlăduța Lupău îi promite că va fi mereu alături de el în fiecare etapă a vieții.

„ISAIA

Bine ai venit pe lumea asta, minune!

Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt, ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte.

O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde o altă dragoste mare să știi că îți va fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR, care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si „aripe” cum îți tot zicea.

Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvântată, dar știu că nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile, iar atunci îți promit că eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar știu că va veni și ziua-n care cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI, de treci prin IAD, te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău, și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima

TE IUBESC! semnat, MAMA TA”, a scris Vlăduța Lupău în mediul online.

vladuta lupau
SURSA FOTO: Facebook/Vlăduța Lupău

Adi Rus a avut și el un mesaj

În același timp, soțul artistei, Adi Rus, a împărtășit și el pe platformele de socializare bucuria sa imensă pentru venirea pe lume a micuțului Isaia.

El a transmis un mesaj emoționant în care exprimă recunoștința sa față de darurile oferite de viață și față de soția sa. El a menționat că iubirea sa se înmulțește odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea fiu, alături de primul lor copil, Iair.

„Sunt cel mai BOGAT om de pe pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit.

De azi dragostea mea nu se împarte, ci se înmulțește ❤️ Isaia ⭐️ Iair ⭐️ @vladutalupau ❤️ vă iubesc câte zile o să am”, a transmis fostul fotbalist.