Cristina Cioran a avut parte de momente grele, în ultima perioadă, după ce a născut-o pe fetița ei, Ema, mai devreme decât era programat, iar micuța a trebuit să stea o vreme în spital. Prezentatoarea TV își ține, în sfârșit, fetița în brațe, după multă vreme.

Cristina Cioran a postat până acum mai multe fotografii cu bebelușul ei, însă de data aceasta a ales să publice, pe contul ei de Instagram, o poză cu ea și micuța Ema, în care i se vede și fața.

Cum arată fetița Cristinei Cioran?

Cristina îi dă să mănânce fetiței ei, în timp ce o ține în brațe strâns și radiază de fericire. Acest lucru l-au observat și internauții, care i-au lăsat foarte multe mesaje:

” Sa va traiasca sa fie sanatoasa/ Nu credeam că o să te văd asa râzând de fericire!/ ASA ARATA FERICIREA! FELICITARI!!!!/ Asta inseamna…MINUNE!/ Ce frumoasa este! O minune!!!”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de internauți.

Printre acestea, se află și un mesaj de la partenerul Cristinei, proaspătul tătic: ”Iubirile mele”.

Sursă foto: Instagram

Cristina Cioran a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, că fiica ei nu-i face prea mai probleme pe timp de noapte.

Chiar dacă cea mică se mai trezește, adorame imediat la loc.

„ Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu”,  a declarat Cristina Cioran la un post de televiziune.

A fost o perioadă grea pentru Cristina Cioran

Micuța Ema a ajuns acasă după 2 luni de spitalizare. Vedeta a născut prematur, la doar 7 luni. A urmat apoi o perioadă de 2 luni în care Ema a stat în spital, pentru a ajunge la dimensiunile la care părinții ei să o poată lua acasă.

A fost o perioadă foarte grea pentru Cristina Cioran și iubitul său, Alex, în care tot ce au putut să facă a fost să spere că lucrurile vor intra în normal.

”Acasă, în sfârșit! Ema fericită, mami și tati leșinați. Vă mulțumim pentru susținere și încurajare! Vă pupăm.”, a scris pe internet Cristina Cioran, după venirea acasă a fetiței sale.

”Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace”, a povestit fericita mămică ulterior.

Sursa foto: Instagram