După lungi așteptări, Ema, fiica Cristinei Cioran, a ajuns într-un final acasă, iar vedeta de televiziune pur și simplu radiază.

A trecut prin clipe de coșmar

Cristina Cioran a trecut printr-o perioadă foarte grea. După fericirea pe care a simțit-o când a aflat că este însărcinată, ea a trecut prin clipe de coșmar când, după ce a făcut o toxiinfecție alimentară, a ajuns de urgență la spital unde a născut cu circa două luni înainte de termen.

Astfel, Ema, fiica ei, a fost internată într-un incubator, unde a stat câteva săptămâni bune, iar ca urmare a pandemiei de coronavirus, reprezentanții unității medicale au impus reguli stricte. Cristina Cioran avea dreptul de a-și vizita fiica doar o singură dată pe săptămână, iar atunci trebuia să respecte multe măsuri de precauție.

Deși era foarte speriată, în fiecare săptămână primea de la medici numai vești care o încurajau să meargă mai departe. Ema, fiica ei, progresa incredibil de mult în fiecare zi, iar în urmă cu câteva zile a venit în sfârșit momentul de a o lua acasă.

S-a pozat alături de fiica ei

Pe rețelele de socializare, Cristina Cioran a apărut recent cu fiica ei și a postat un mesaj pentru toți oamenii care au susținut-o și care s-au rugat pentru fiica sa.

„Voiam să vă mulțumesc pentru gândurile bune, mesaje, încurajări. Sunt cea mai fericită, sunt acasă cu bebelușa în brațe, este bine de tot. Vă pup și vă mulțumesc mult, vă iubesc. Sunt foarte bine”, a spus Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

„Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace”, a declarat Cristina Cioran.