Cum arată Cristina Cioran după ce a devenit mămică. Pozele publicate pe Instagram o arată complet transformată.

În timp ce bebelușul se află încă internat în spital, în urma nașterii premature, Cristina Cioran s-a concentrat pe finalizarea camerei copilului.

Cum arată Cristina Cioran. A devenit mămică la 44 de ani

Cristina Cioran este transformată, după ce a devenit mămică pentru prima oară. Actrița a adus pe lume o fetiță, pe care a numit-o Ema.

Chiar dacă aceasta a născut prematur la șapte luni, în luna iulie, medicii au intervenit imediat și au salvat-o pe micuță. Bebelușul este internat în spital, starea de sănătate a acestuia este bună, iar Cristina Cioran abia așteaptă ca Ema să ajungă în sânul familiei.

La vârsta de 44 de ani, Cristina Cioran a adus pe lume o fetiță sănătoasă pe care a numit-o Ema. Micuța se află internată, încă, în spital, după ce a venit pe lume prematur, la șapte luni.

Actrița trebuia să nască în luna septembrie a acestui an, însă din cauza unor probleme de sănătate a născut înainte de termen.

S-a vaccinat împotriva noului coronavirus

Pe rețelele de socializare, Cristina Cioran apare transformată total. Nu doar că a renunțat total la machiaj, însă actrița s-a afișat cu zâmbetul pe față, chiar și în condițiile în care în sufletul ei se duce o bătălie, pentru că micuța Ema nu se află lângă ea, fizic, deocamdată, scrie cancan.ro.

Recent, Cristina Cioran și-a dedicat timpul finalizării camerei bebelușului.

Cristina Cioran a luat decizia de a merge la spital să se vaccineze împotriva noului coronavirus, la puțin timp după ce a născut prematur.

Fără să stea pe gânduri, aceasta a mers imediat să se imunizeze. Chiar dacă a fost o decizie proprie, mai multe persoane de pe rețelele de socializare au criticat-o pe aceasta.

”Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, l-d 12.00-20.00”, este mesajul pe care Cristina Cioran l-a scris pe rețelele de socializare.


Sursa foto: cancan.ro.