Cristina Cioran, criticată dur după ce a decis să se vaccineze! Mesajele au venit după ce a născut prematur

Cristina Cioran a luat decizia de a merge la spital pentru a primi vaccinul anti-COVID, la scurt timp după ce a născut prematur.

„Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, l-d 12.00-20.00”, a scris Cristina Cioran l-a scris pe rețelele de socializare. În urma mesajului respectiv, aceasta a fost criticată dur în secțiunea de comentarii, chiar dacă a fost o decizie proprie.

Cum au reacționat oamenii?

„Trebuia neapărat să vedem că te-ai vaccinat? (…) Presupun că nu o să alăptezi după (….) Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!?? (…) Vezi că vor mai apărea trei vaccinuri ? să nu le ratezi ?‍”, sunt doar o parte din comentariile care au apărut în urma postării.

Totuși, nu toate comentariile au fost negative. Unele persoane au decis să o încurajeze pe Cristina Cioran, în urma deciziei de a se vaccina.

„Foarte bine ai făcut Cristina, ai ales să te protejezi pe tine și pe fetița ta. Multă sănătate și să dea Dumnezeu să-ți aduci fetița cât mai repede acasă (…) Bravo Cristina, asta înseamnă să fii un om responsabil pentru viața ta și a celor din jurul tău. Vorba cântecului: lasă lumea sa vorbească, asta-i rostul ei!”, au scris alte persoane în secțiunea de comentarii.

Amintim că Cristina Cioran a trecut prin momente foarte grele după ce a născut prematur. Vedeta a fost nevoită să stea mult timp în spital în timp ce fetița ei, Ema, a fost intubată imediat. Totuși, micuța poate respiră de una singură în momentul de față, după ce a trebuit să stea conectată la aparat mai mult timp.