Oana Roman, agitată după ce mama sa a ajuns din nou la spital: I se vor face mai multe investigații

Oana Roman le-a povestit fanilor de pe rețeaua de socializare că s-a agitat foarte mult în ultima perioadă pentru a găsi soluții pentru mama sa. Aceasta a povestit că aleargă între policlinică și spital pentru a lua niște rețete pentru aceasta.

„Buna dimineața, bună ziua! Cam așa arătă fața mea după câteva zile în care m-am stresat, m-am gândit și m-am agitat foarte mult pentru a găsi soluții pentru ca mama să fie bine. De azi dimineață alerg și la policlinică și la spital pentru a lua niște rețete.”, spune aceasta.

Vedeta le-a mulțumit medicilor care au grijă de mama sa, precizând că vor urma mai multe investigații pentru a vedea cum poate să îi redea o stare mai bună mamei sale.

”Vreau să mulțumesc doctorilor care mă ajută să găsesc soluții și variante pentru mama. La centru i se vor face iarăși mai multe investigații pentru a vedea cum facem ca starea ei să fie mai bună’, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: Sufletul meu este zbuciumat

Vedeta nu a dat prea multe detalii despre starea de sănătate a mamei sale, dar a spus că va povesti totul al un anumit moment. Aceasta a precizat că nu o să fie prezentă prea mult în mediul online în perioada următoare deoarece vrea să se odihnească.

„În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis. Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum’, a  mai spus Oana Roman.