Într-o postare pe InstaStory, Oana Roman a vorbit despre momentele pe care le-a trăit în ultimele ore. Mai exact, vedeta susține că mama sa, Mioara Roman a fost după la spital după ce ar fi acuzat stări de rău.

Amintim faptul că fosta soție a lui Petre Roman traversează o etapă foarte dificilă din viața ei, iar recent doar ce a fost adusă de fiica ei de la o clinică unde a fost tratată o bună perioadă de timp.

Deși a fost internată în ultima vreme de mai multe ori, mama Oanei Roman continuă să se confruncte cu probleme de sănătate, așa că este nevoie de mai multe controale pentru a putea fi monitorizată.

Oana Roman și-a informat fanii că următorul control va fi unul neurologic, iar sora sa va veni și ea pentru a vedea ce este de făcut în continuare.

Oana Roman, la spital cu mama sa, Mioara Roman

”Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe InstaStory în urmă cu puțin timp.

De menționat este faptul că, în urmă cu doar câteva zile, Oana Roman anunța că și-a luat mama de la un centru de recuperare unde este tratată pentru Parkinson. Ea menționa atunci că este nevoei de mare atenție pentru ca boala să nu mai evolueze și să fie ținută sub control. Amintim faptul că Mioara Roman suferă de o formă de Parkinson foarte agresivă, iar starea ei de sănătate s-a degradat vizibil în ultimul an.

„Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta în mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, a spus Oana Roman pe InstaStory, aflată în centrul de recuperare în care a fost internată mama ei. în trecut, în urmă cu mai multe zile.