Vulpița a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplat, de fapt, cu aceasta

Seara trecută, Vulpița de la Acces Direct, pe numele său real Veronica Stegaru, a ajuns de urgență la Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian”. Aceasta a fost luată imediat în primire de către medicii de la Primiri Urgențe, având în vedere că este însărcinată în 35 de săptămâni.

După ce s-a aflat că a ajuns la spital, o prietenă de-a Vulpiței i-a liniștit pe fanii acesteia și a postat un mesaj pe Instagram. Aceasta spunea că se va întoarce acasă curând.

„Vero se simte bine! Cât de curând va pleca acasă, dar nu singură”, a anunțat prietena Veronicăi.

Ulterior, fosta vedetă de la Acces Direct a intrat în contact cu fanii ei și a spus că o să plece curând acasă și că deși este ținută sub supraveghere de medic, este bine.

„Sunt bine. Sunt la spital. Doctorița mă ține sub supraveghere, dar o să merg acasă mâine”, a anunțat Vulpița din Blăgești, după ce s-a aflat că a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Mirelei Vaida îi este dor de ea

Prezentatoarea de la Acces Direct, Mirela Vaida, a declarat recent că îi este dor de ea și că nu mai știe nimic despre aceasta.

„Mi s-a făcut dor, ce mai face Veronica, ea nu trebuia să nască? Când naște și ea că trebuie să anunțăm și noi… că vorba aia, am trăit aici zi de zi.

Nimic nu mai știu de ei, trăiam cu ei în emisiune mai mult decât stăteam cu copiii mei. Pleci așa și ne lași cu inima ruptă, să nu mai știm nimic de viață.

Să nu mai știm noi nimic acum de viața lor. Deci mai e puțin și naște, îi pupăm și le dorim multă sănătate și îi dorim sarcină ușoară Veronicăi. Ne era cam dor”, a spus Mirela Vaida.