Mihai Gâdea, la un pas de moarte. Chiar vedeta celor de la Antena 3 a dezvăluit acest lucru. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a încercat să-și depășească limitele.

Mihai Gâdea: „Era să mor, am fost la un pas de moarte”

Mihai Gâdea a acceptat provocarea făcută de Nadia Comăneci şi soţul ei Bart Conner. În urmă cu mai multe luni, cele două mari vedete i-au cerut să execute un element simplu din gimnastică, să stea în mâini. Realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” s-a conformat şi a văzut preţ de câteva secunde lumea cu susul în jos.

La finalul emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a vrut să-şi ţină cuvântul dat Nadiei Comăneci în urmă cu câteva luni când a acceptat provocarea de a executa un element din gimnastică şi anume să stea în mâini.

În hohotele de râs ale Nadiei Comăneci şi ale celorlalţi invitaţi în emisiune, Mihai Gâdea a prezentat filmuleţul care dovedeşte că şi-a îndeplinit cuvântul. „Nadia, Bart, e momentul să vă răspund provocării. Mă antrenez de câteva luni de zile. Voi sta în mâini, conform provocării voastre, v-a fi un moment în care lumea se va întoarce cu susul în jos.”, a fost mesajul lui Mihai Gâdea, înainte să stea în mâini, rezemat de un perete.

„Într-o ţară în care toate sunt cu susul în jos, iată-mă şi pe mine că mă văd mai bine”, a spus realizatorul TV, în momentul în care a reuşit exerciţiul. La final, Mihai Gâdea a spus, în glumă: „Era să mor, am fost la un pas de moarte”.

Momentul a fost gustat de toţi invitaţii lui Mihai Gâdea, care au râs cu poftă după performanţa acestuia.

Vezi AICI momentul inedit cu Mihai Gâdea