Mihai Gâdea a rupt audiențele din nou. După ce miercuri pierduse lupta în rândul televiziunilor de știri în fața România TV, audiențele pentru joi seara au suferit schimbări mari.

Mihai Gâdea și-a dărâmat concurența!

Vedeta Antenei 3 a fost in nou în topul audiențelor. I-a făcut praf pe rivalii de la România TV, conform datelor de audiență consultate de către Capital. Astfel, pe primul tronson al emisiunii, 21.00 – 21.15, Gâdea a fost lider în fața România TV, cu 3,4 puncte de rating, în comparație cu rivalii care au avut 2,6.

Și continuarea Sintezei Zilei i-a adus o creștere a audienței. Chiar dacă România TV a urcat pe următorul sfert de oră la 3,1 puncte de rating, Sinteza Zilei a făcut recordul serii, 4, 3.

În continuare, Gâdea a reușit să aibă cifre la fel de bune până la ora 23. A fot constant cu un rating de peste 3 pe aproape întreaga durată a emisiunii.

Succesul de joi seară al lui Mihai Gâdea a fost în familie. Acesta a rupt audiențele cu ajutorul surorii sale, stabilite în Spania. Mihai Gâdea a realizat un interviu cu sora sa, care este stabilită în Spania, chiar în capitala Madrid, de aproximativ 25 de ani. La un moment dat, au fost prezentate câteva fotografii în care apare și Mihai Gâdea alături de sora sa. Acestea au fost realizate în urmă cu mai mulți ani.

”Ea e Emi. Ce frumoasă ești. Te pup. Emi și Gabi au doi copii. Noah e identică Emi la vârsta ei. Si Mateo, nu știu pentru ce motive cred că așa arătam eu când eram mic. Ei sunt parte din familia mea și locuiesc la Madrid.

Când am rugat-o pe Emi să vorbească la emisiunea mea mi-a zis că nu mai vorbește, mai ales că ei stau în Spania de aproximativ 25 de ani.

Sunt foarte fericit cu toată familia mea, am crescut într-o familie fericită. Așa s-a întâmplat ca mulți dintre ai noștri să locuiască în Spania de mulți, mulți ani de zile”, a spus Mihai Gâdea.

Acesta nu s-a oprit însă aici. ”Fiind cea mai mică din familie, toată lumea o adora. Eu sunt foarte recunoscător. Te iubesc infinit!”, a adăugat Gâdea.

La nivelul televiziunilor generaliste, ProTV a dat din nou de pământ cu concurența. În Intervalul 20.30 – 21.30 nu a avut rival. Ratingul a fost constant peste 10, iar maxim a fost 11,2, în intervalul 21.00 – 21.15.