Mihai Gâdea, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Prezentatorul de la Antena 3 a avut parte de două mari surprize în ediția de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei.

Mihai Gâdea, de nerecunoscut!

Au fost mommente emoționante în platoul emisiunii. Mihai Gâdea a realizat un interviu cu sora sa, care este stabilită în Spania, chiar în capitala Madrid, de aproximativ 25 de ani. La un moment dat, au fost prezentate câteva fotografii în care apare și Mihai Gâdea alături de sora sa. Acestea au fost realizate în urmă cu mai mulți ani.

Mihai Gâdea i-a făcut o prezentare spectaculoasă surorii sale. Gâdea a declarat, emoționat, că este cea mai mică soră a sa și a complimentat-o în momentul revederii.

”Ea e Emi. Ce frumoasă ești. Te pup. Emi și Gabi au doi copii. Noah e identică Emi la vârsta ei. Si Mateo, nu știu pentru ce motive cred că așa arătam eu când eram mic. Ei sunt parte din familia mea și locuiesc la Madrid.

Când am rugat-o pe Emi să vorbească la emisiunea mea mi-a zis că nu mai vorbește, mai ales că ei stau în Spania de aproximativ 25 de ani.

Sunt foarte fericit cu toată familia mea, am crescut într-o familie fericită. Așa s-a întâmplat ca mulți dintre ai noștri să locuiască în Spania de mulți, mulți ani de zile”, a spus Mihai Gâdea.

Acesta nu s-a oprit însă aici. ”Fiind cea mai mică din familie, toată lumea o adora. Eu sunt foarte recunoscător. Te iubesc infinit!”, a adăugat Gâdea.

Sora lui Mihai Gâdea a vorbit despre deschiderea noului an școlar în Spania, pe timp de pandemie. Copiii vor avea un program strict pentru spălatul pe mâini, circuite bine puse la punct pentru traseul la clase, iar toată lumea, inclusiv copiii de trei ani vor purta măști.

”E adevărat că până acum o săptămână nu se știa nimic oficial. Ministerul Educației a zis cum o să fie întoarcerea la școală. Fiecare școală a făcut propriul protocol și a anunțat părinții. Am primi email de la școală spunându-ne toate măsurile care s-au luat.

Copiii încep școala marți. Avem niște indicații stricte, circuitele pe care trebuie să le facă fiecare copil ca să ajungă la clasa lui. Vor merge cu viziere, se vor spăla foarte mult pe mâini, au un orar fix. Gel dezinfectant pe toate holurile școlii.

Când i-am zis fetei mele ce va face la școală, a zis că abia așteaptă. Școala ne-a cerut să avem încredere în copii. Ei vor învăța să se dezvețe de anumite lucruri pe care le făceau până acum. Trebuie să aibe explicații, dar sunt sigură că se vor învăța. E un an de lucruri neprevăzute.

De la șase ani copiii trebuie să poarte măști. Școala noastră are program să poarte și cei de trei ani să aibă măști, să se educe, vor vedea pe toată lumea cu măști la școală”, a spus Emi, sora lui Mihai Gâdea.