Vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea, a primit o mare lovitură exact la 24 de ore de când făcuse o super audiență cu Dana Budeanu invitată în platoul Sintezei Zilei.

Sinteza Zilei a rupt toate audiențele cu o seară înainte, cu Dana Budeanu în mare vervă. Din păcate pentru Mihai Gâdea și pentru Antena 3 fără un invitat de marcă, emisiunea fanion a postului a fost bătută de concurență.

În primele 15 minute de după începerea emisiunii, ora 21, România TV a avut 2,9 puncte de rating, în comparație cu Sinteza Zilei care a avut doar 2, 4 puncte de rating.  În următoarele 15 minute concurența Antenei 3 a urcat aproape de 4 puncte de rating și a stat la 3 aproape până la ora 23. În comparație, Sinteza Zilei nu a reușit să depășească cu mult 2 puncte de rating.

Pe data de 1 septembrie, Mihai Gâdea a avut-o invitată în emisiunea Sinteza Zilei pe Dana Budeanu. Capital a consultat cifrele de audiență ale emisiunii și a văzut câte puncte de rating a avut Sinteza Zilei.

Conform datelor consultate de Capital, emisiunea de la Antena 3 a avut 3 puncte de rating pe publicul urban, mult peste emisiunile concurente de pe tronsonul orar al emisiunii prezentate de Mihai Gâdea.

În același, interval orar, ProTV a spulberat din nou toată concurența. În intervalul 20 45 – 21 45 a sărit și de zece puncte de rating, dar nu a scăzut sub 6,5.

Pe locul secund au fost cei de la Kanal D, cu peste 5 puncte de rating în același interval orar, iar podiumul a fost completat cu cei de la Antena 1 care abia au reușit să depășească patru puncte de rating pe finalul orei 21.