Este oficial! Mihai Gâdea a înlăturat absolut toate speculațiile. Se întoarce pe micile ecrane peste doar câteva zeci de ore.

Mihai Gâdea a făcut public totul

Deși în ultimele zile apăruseră zvonuri că Mihai Gâdea nu mai revine la Antena 3, toate s-au dovedit a fi simple speculații. „Ne revedem mâine, de la ora 21”, este mesajul de ultimă oră, de pe o rețea de socializare, al lui Mihai Gâdea. Acesta este însoțit și de un promo al Sintezei Zilei care revine în grila Antenei 3 luni seară de la ora 21.

În urmă cu aproape trei săptămâni, vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea, a dispărut de pe postul de știri. Plecarea acestuia a surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Adevărul despre dispariția lui Mihai Gâdea!

Totuși, scandalul dispariției omului de televiziune este total nefondat. În spațiul public s-a speculat faptul că ar fi fost mari neînțelegeri între prezentatorul TV și colegii săi. Nimic mai neadevărat. Mihai Gâdea și-a luat concediu pentru trei săptămâni, așa cum a făcut și anul trecut.

De fapt, Mihai Gâdea obișnuiește în fiecare an, ca în timpul verii să își ia concediu de trei săptămâni și să nu mai realizeze emisiunea Sinteza Zilei.