Jurnalistul Mihai Gâdea a postat pe pagina sa de socializare o fotografie din vacanţă alături de un delfin și a scris deasupra fotografiei textul „Oh, happy days”. În poză se vede că jurnalistul se distrează de minune și că își reîncarcă bateriile înainte de prima ediție a Sintezei Zilei din 2020.

A predicat în biserici înainte să devină jurnalist

Mihai Gâdea este directorul postului de televiziune Antena 3 din data de 14 mai 2010 și prezintă emisiunea Sinteza Zilei. Înainte de a se angaja la Antena 3, Mihai Gâdea a studiat Teologia Adventistă și a predicat în biserici adventiste. Jurnalistul a mai condus și postul de televiziune Antena 2.

Între anii 2002 și 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004 și 2005 a realizat programe TV la Antena 1.

În 1999 a obținut doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”. Este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea. Cei doi au împreună o fată, pe Maisha Karina.

Sinteza Zilei, emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, este urmărită în fiecare seară, de luni până joi, de un număr foate mare de telespectatori.