Alegeri la Federația Română de Gimnastică. Pe data de 27 iulie, cei care slujesc acest sport și care vor fi desemnați cu drept de vot, vor trebui să aleagă noul președinte, între Carmencita Constantin, fostă arbitră internațională de gimnastică, având în ultima vreme o bogată activitate în lumea afacerilor și Ioan Suciu, medaliat internațional în acest sport, care a îndeplinit și funcția de antrenor coordonator al lotului olimpic de gimnastică masculină a României.

Nadia Comăneci și-a exprimat opinia în exclusivitate pentru ProSport în privința alegerilor care urmează să aibă loc pentru conducerea federației de gimnastică. Păstrând echidistanța, ea a ținut să le transmită succes ambilor candidați explicând cum ar trebui să arate profilul viitorului președinte: „Federatiile și organizațiile sportive sunt considerate în acest moment un adevărat business la nivel planetar. Pentru ca Federația Română de Gimnastică să aibă succes în acest sens, va avea nevoie de o echipă puternică. O echipă care să se completeze reciproc în toate activitățile. Eu cred că viitorul președinte trebuie să fie un foarte bun cunoscător al fenomenului gimnasticii și, nu în ultimul rând, un as în manageriat”, este de părere „ Zeița” de la Montreal.

Referindu-se strict la șansele pe care Maria Holbură, singura gimnastă din România calificată la Jocurile Olimpice programate pentru anul viitor, le are în competiția olimpică, Nadia ținut să precizeze: „Depinde de ce formă fizică va avea și ce exerciții va prezenta la ora desfășurării Jocurilor Olimpice. Să sperăm că acestea se vor și ține” , a mai spus Comăneci.