Într-una dintre postările făcute de artistă pe Instagram Stories, Andreea Bălan a făcut public diagnosticul fiicei sale cea mică, Clara. Potrivit spuselor artistei, fiica sa a răcit iar boala a chinuit-o întreaga noapte.

Jurata din cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva” difuzată la Antena 1 i-a dat medicamentele necesare și în timp ce micuța făcea aerosoli, artista a imortalizat momentele și le-a fpcut publice, notează cancan.ro.

Din imaginele postate de către artistă, se vede că fiica sa s-a liniștit de abia după ora șase dimineața și a dormit alături de sora sa mai mare, Ella.

”În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara copilei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care artista a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.”, notează cancan.ro.

Recent, Andreea Bălan a fost desființată de o vedetă PRO TV

O cunoscută vedetă de la noi a dat detalii despre căsnicia acesteia cu George Burcea. Mai mult, ea a spus că Bălan ar fi dezechilibrată.

Informația a apărut după ce George Burcea a fost subiect de discuţie între două concurente de la Ferma. E vorba de Viviana și Anna Lesko. Cele două au avut o dezbatere aprinsă despre George Burcea și fosta lui soție, Andreea Bălan.

Viviana a ținut să menționeze că ei îi place de George.

„Este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui.”, a punctat aceasta.

În replică, Anna Lesko a susținut că tot scandalul și ce s-a mediatizat vine din partea ei.

„Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Sursă foto: cancan.ro