După ce mai multe vedete ale show-ului “Te cunosc de undeva” de pe Antena 1 au ajuns la spital, fiind confirmate cu SARS-CoV-2, iată că veştile proaste continuă.

Încă una dintre concurentele emisiunii a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre actriţa Adriana Trandafir. În urma suspiciunilor, surse medicale au confirmat pentru Gândul că şi aceasta este infectată cu temutul virus, la fel ca şi Marcel Pavel, Ozana Barabancea sau Andrei Ştefănescu.

Printre personajele interpretate extraordinar de către Adriana Trandafir audiență “Te cunosc de undeva” se numără Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco sau Gina Lollobrigida, mai scrie gandul.ro.

O carieră cu adevărat impresionantă pentru Adriana Trandafir

Adriana Trandafir s-a născut pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Piteşti. Ea este poreclită de apropiaţi “Rudotel”, pentru veselia pe care o împrăştie în jur şi felul ei optimist de a aborda problemele, oricât de complicate ar fi ele. Actriţa este şi preşedinta Fundaţiei Maria Tănase, având un talent muzical extraordinar.

Este absolventă a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia actorie, clasa prof. univ. Leopoldina Bălănuţă, Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr.

Printre premiile câştigate de Adriana Trandafir de-a lungul carierei sale se numără Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „De ce fierbe copilul în mămăligă”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Rose Quimet din spectacolul „Cumetrele”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2000 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Ana din spectacolul „Stele în lumina dimineţii”; Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brăila pentru rolul Maria Tănase în “Pasărea măiastră – Maria Tănase” în 1988, 1989, 1990, 1996. Marele Premiu la Gala Recitalurilor actoriceşti, Bacău 1995; Premiul de Interpretare la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol şi Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul „Romeo şi Julieta” în 1978.

Toto Dumitrescu s-ar fi infectat şi el de pe platourile emisiunii

Şi actorul Toto Dumitrescu, fiul celebrului Ilie Dumitrescu, se pare că a fost infectat cu noul coronavirus după ce a participat la “Te cunosc de undeva”. Tânărul în vârstă de 22 de ani a absolvit Facultatea de Teatru și Film în Anglia.

Înainte de începerea filmărilor, Toto Dumitrescu declara entuziasmat: “Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teamă de registrele înalte şi de transpunerea în personajele, evident, foarte diverse într-un ritm atât de alert.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toto Dumitrescu (@totodumitrescu) on