Este vorba despre apelul public făcut de către Andreea Bălan pentru Nicolae Solovei, un băiat de 11 ani, care a fost diagnosticat cu o maladie mortală. Medicii au descoperit că o tumoare canceroasă i-a cuprins ficatul.

El și părinții lui au început o luptă teribilă și au nevoie să strângă 56.000 de euro pentru tratament. Totul a decurs bine după ce a făcut a doua zi la chimioterapie, au povestit părinții pentru salveazaoinima.ro

A trecut prin momente foarte dificile

Băiatul de 11 ani a suferit chinuri groaznice din cauza unei infecții în sânge și erupției pe piele apărute în urma unei cure de chimioterapie.

„Vă rog din suflet, haideți să îl ajutăm pe Nicolae Are mare nevoie de noi”, a spus Andreea Bălan după ce a distribuit povestea băiatului.

„Nicolae e un copil cu o inimă în care încape tot pământul. E un copil în care mereu mi-am văzut sprijinul și alinarea”, a declarat mama sa cu lacrimi în ochi.

Momentele dificile se repetă pentru părinții copilului. Vara trecută, bunica băiețelului a fost diagnosticată și ea cu o formă agresivă de cancer.

„Nu puteam să cred că totul reîncepe. Plângeam cu copilul în brațe și nu știam încotro să apuc și la ce ușă să bat. Cu o fetiță de 1 an acasă, cu un copil pe care îl vedeam cum mi se usucă în brațe și cu finanțele la minimum – unica sursă de bani era salariul soțului care lucra peste hotare, dar care din cauza epidemiei de COVID-19 nu a mai plecat la lucru de câteva luni”, a mai spus mama lui Nicolae.

Unde pot fi făcute donații

Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar.

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

Este recomandată menționarea numelui de familie al lui Nicolae Solovei atunci când donația este efectuată.