Andreea Bălan nu mai are scăpare! O cunoscută vedetă de la noi a dat detalii despre căsnicia acesteia cu George Burcea. Mai mult, ea a spus că Bălan ar fi dezechilibrată.

Informația a apărut după ce George Burcea a fost subiect de discuţie între două concurente de la Ferma. E vorba de Viviana și Anna Lesko. Cele două au avut o dezbatere aprinsă despre George Burcea și fosta lui soție, Andreea Bălan.

Viviana a ținut să menționeze că ei îi place de George.

„Este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui.”, a punctat aceasta.

În replică, Anna Lesko a susținut că tot scandalul și ce s-a mediatizat vine din partea ei.

„Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită”, a comentat celebra vedetă.

Andreea Bălan s-a despărțit cu scandal de George Burcea la începutul acestui an. Cei doi nu au divorțat oficial, dar îi mai leagă doar copiii pe care îi au împreună. Actorul participă acum la emisiunea Ferma, de la ProTV, acolo unde se pare că și-a găsit liniștea în brațele Vivianei Sposub. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor.

Deși se credea că cei doi au îngropat securea războiului și că vor avea o relație normală de dragul vedetelor, actorul a izbucnit. George Burcea i-a pus în vedere fostei sale partenere de viață mai multe lucruri. De dragul fetițelor să termine cu scandalurile și cu minciunile. ” Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a spus actorul, conform click.ro.