Andreea Esca pare să fi trecut cu bine peste lupta crâncenă pe care a dus-o cu noul coronavirus. Vedeta de la Pro Tv a fost surprinsă deghizată la o terasă.

Gestul nu a fost făcut fără niciun motiv. Char de ziua ei, prezentatoarea știrilor Pro TV a primit un costum de unicorn și a decis să se îmbrace cu el și să iasă la terasă.

Imaginile au fost făcute publice chiar de Andreea Esca pe pagina personală de instagram, iar reacțiile au fanilor au început să curgă imediat.

„Eu, când sunt EU! Mulțumesc Alexia Eram pentru costum! Tare îmi place sa râdem împreună!!”, a scris Andreea Esca pe Instagram, alături de fotografii.

„Ești foarte haioasa!”, „foarte tare poza”, „prea tare”, „Super tare! Nici nu mai pomeni varsta, e irelevanta!”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Andreea Esca, infectată cu noul coronavirus

Andreea Esca a trecut cu bine peste infectarea cu noul coronavirus. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a vorbti deschis într-un interviu difuzat de PRO TV, despre modul în care a ajuns în această situație și despre starea familiei sale.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu cât și unul dintre copii”, care a susținut că niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție.

Totul a pornit când a văzut că soțul ei a făcut febră foarte mare. „Am asociat simptomele cu o problemă gastrică la soțul meu”, a mărturisit vedeta PRO TV.

„M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a spus Esca. „Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a povestit ea.

Vedeta de la Pro TV a relatat că într-o dimineața, fiul său a sunat-o și i-a zis: „Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică. (…) Cât am put comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”, mai povestea atunci Esca cu lacrimi în ochi.