Vedeta ProTV, Andreea Esca, a trecut prin clipe cumplite în urmă cu doar câteva săptămâni. A fost descoperită infectată cu noul coronavirus. Chiar prezentatoarea știrilor a fost cea care a făcut mărturisirea, dar a dezvăluit și prin ce clipe cumplite a trecut atunci când a fost internată în spital.

Nu doar Andreea Esca a fost infectată cu COVID-19. Și soțul acesteia, Alex Eram, a avut aceleași probleme, chiar mai grave. De asemenea, și fiul cel mic a fost infectat cu coronavirus, conform spuselor vedetei ProTV.

S-a aflat adevărul despre Andreea Esca!

Totuși, problemele imense din familia vedetei ProTV au trecut. Acum, Andreea Esca are motive e sărbătoare. A fost dată de gol chiar de către propria fiică, Alexia. Chiar  astăzi, 29 august, Andreea Esca a împlinit 48 de ani. Fiica sa, Alexia Eram, a ținut să marcheze această zi specială cu o postare emoționantă pe Instagram.

Sunt 25 de ani de când Andreea Esca se află la pupitrul Știrilor PRO TV și toți atâția ani de când este una dintre cele mai apreciate personalități din România. Pe 29 august, Andreea Esca a împlinit 48 de ani, iar urările de la mulți ani au fost în număr mare din partea fanilor.

Cea mai emoționantă urare a fost a fiicei ei, Alexia Eram care a împărtășit o serie de trei poze pe Instagram, din diferite etape ale vârstei, alături de mama sa. În dreptul imaginilor, Alexia a scris un mesaj scurt, dar cât se poate de profund: “LA MULȚI ANI MAMA !???? TE IUBESC”

Fanii au reacționat imediat, postarea strângând rapid mii de aprecieri și zeci de comentarii: „La mulți ani, mămică frumoasă!”, „Mulți ani mamei tale bune și frumoase!”, “La mulți ani mamei tale, @alexiaeram! Să rămâneti mereu cele mai bune prietene, indiferent de vârstă!”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.