Andreea Bălan şi Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei luni de zile, dar cele mai recente informaţii lasă de înţeles că se gândesc şi la viitorul lor împreună.

Tiberiu i-a făcut Andreei o surpriză de proporţii în urmă cu câteva zile: artista era obişnuită, de obicei, să planifice ea vacanţele, însă de această dată Tiberiu i-a luat-o înainte şi a pregătit în cele mai mici detalii un concediu de vis în Bulgaria.

O sursă apropiată de cei doi a declarat că Tiberiu Argint o răsfaţă şi îi îndeplineşte toate dorinţele Andreei, pe care a dus-o la un resort de lux dintr-o staţiune bulgară. Bărbatul îi face fotografiile perfecte pe plajă, pe care Andreea le pune apoi pe Instagram, şi are grijă să-şi ducă iubita numai la restaurante de lux.

„Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa”, a declarat sursa apropiată cuplului pentru WOWbiz.

Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan?!

Se gândeşte deja Andreea Bălan la un nou mariaj, după ce lucrurile s-au terminat prost între ea şi George Burcea? Nu ştim asta deocamdată, dar cert este că, cel puţin în glumă, Andreea şi Tiberiu le-au spus apropiaţilor că pleacă în Bulgaria în luna de miere.

„Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile”, a mai declarat sursa apropiată de cei doi.

Relaţia între Andreea şi Tiberiu pare oricum una serioasă, iar artista nu-şi doreşte doar un bărbat cu care să-şi petreacă timpul pentru a uita clipele grele prin care tocmai a trecut.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au mai spus sursele WoWbiz.